Main Content

Van Dijk varuje Maguirea: S vysokou cenou prichádza tlak

utorok, 6. august 2019 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Maguire
Harry Maguire | zdroj: TASR

Harry Maguire je najnovšou posilou Manchestru United a zároveň najdrahším obrancom futbalovej histórie. 26-ročný Angličan sa musí po prestupe na Old Trafford pripraviť na poriadny tlak. Varuje ho Virgil Van DIjk.

„Prajem mu veľa šťastia,“ začal liverpoolsky obranca pre Goal.com. „O tom, že už nie som najdrahší obranca v histórii nepoviem nič, pretože vždy bolo jasné, že sa to zmení. Taký je trh. Maguire na to tiež nemal vplyv. Prajme mu len to najlepšie.“ 

Holanďan Angličana varuje. „Vysoká cena prichádza s vysokým tlakom. Nie je to však až také zlé, pretože v kluboch ako Manchester United je tlak vždy.“

„Nie je jednoduché sa vyrovnať s tlakom. Ja osobne sa snažím veci vždy dať do väčšieho kontextu. Je veľa vecí, ktoré sú dôležitejšie ako hranie futbalu. Sme požehnaní,“ myslí si jeden z adeptov na Zlatú loptu.

„Môžeme robiť, čo milujeme a ja som súčasťou Liverpoolu, obrovského klubu. Musíte si užiť, kde ste, ale tlak tam bude vždy. Len sa treba sústrediť na to, čo robíte a dostať zo seba všetko. O ničom inom netreba rozmýšľať,“ zakončil Virgil Van Dijk.