Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (3.1.): Manchester City chce ofenzívnu hviezdu Chelsea

piatok, 3. január 2020 08:09 | Autor: Jakub Vaverka

Hudson-Odoi
Hudson-Odoi | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ASTON VILLA: Je možné, že útočník Wesley bude kvôli zraneniu kolena mimo do konca sezóny. Ak by sa tak stalo, klub by skúsil získať na hosťovanie Michyho Batshuayia z Chelsea. (Sky Sports)

WEST HAM: West Ham United by mohol získať na polročné hosťovanie skúseného brankára Asmira Begoviča, ktorú prvú časť ročníka strávil na hosťovaní z Bournemouthu v azerbajdžanskom Karabachu. (Sky Sports)

BRIGHTON: Tréner Brightonu & Hove Albion Graham Potter by bol rád, keby z jeho tímu neodišiel Alireza Jahanbakhsh, ktorý sa prezentoval krásnym gólom proti Chelsea. (Sky Sports)

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

ARSENAL: Podľa trénera Mikela Artetu v januári z Arsenalu neodíde nielen Granit Xhaka, ale ani David Luiz a Mesut Ozil. Všetci traja boli spájaní s transfermi inam. (Sky Sports)

ARSENAL: Mikel Arteta taktiež rázne vyhlásil, že v klube minimálne do konca ročníka ostane aj Pierre-Emerick Aubameyang. (Sky Sports)

CHELSEA/MANCHESTER CITY: Britský bulvár píše o tom, že Manchester City by chcel získať Calluma Hudsona-Odoia z konkurenčnej Chelsea. (Sky Sports

Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang | zdroj: TASR

MANCHESTER UNITED: Gedson Fernandes z portugalskej Benficy Lisabon je stále v hľadáčiku anglického Manchestru United. Hráč pravdepodobne v zime zmení dres. (Sky Sports)

WOLVERHAMPTON: Wolves sú v prestupovej hre o talentovaného zakončovateľa menom Leonardo Campana, ktorý oblieka dres ekvádorského klubu Barcelona SC. (Sky Sports)