Main Content

TRANSFER NEWS (3.1.): Real a Wolves, Maddison a MU, odchody z Barcy?

piatok, 3. január 2020 08:11 | Autor: Jakub Vaverka

Moussa Dembele
Moussa Dembele | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid loví u Wolves

Vedenie Realu Madrid sa najnovšie zameralo na portugalského stredopoliara Rubena Nevesa, ktorý oblieka dres anglického Wolverhamptonu Wanderers. Neves pravidelne podáva kvalitné výkony a Real nie je prvým veľkoklubom, ktorý ho sleduje.

Aubameyang nikam nejde

Španielsky tréner Mikel Arteta uviedol, že Arsenal v zimnom prestupovom období nepríde o svojho kapitána. Vo veľkom sa totiž špekuluje o tom, že gabonský reprezentant Pierre-Emerick Aubameyang by mohol v tomto prestupovom období zmeniť dres. 

Semedo na odchode z Barcelony

Portugalský obranca Nelson Semedo, ktorý v tejto sezóne nepodáva v Barcelone práve hviezdne výkony, by vraj mohol na konci tohto ročníka opustiť katalánskeho giganta. Semedo má mať na stole niekoľko ponúk.

Lemar a Arsenal?

Francúzsky stredopoliar Thomas Lemar je v Atléticu Madrid na odstrel, pričom čoskoro by mal zmeniť dres. Veľký záujem o jeho služby má londýnsky Arsenal, ktorý by sa rád pred koncom januárového transferového okna posilnil.

40M za Dembeleho?

Chelsea sa snaží získať útočníka francúzskeho Lyonu Moussu Dembeleho, ale Olympique nechce prísť o svoju ofenzívnu hviezdu pod cenu. Chelsea vraj pripravila ponuku vo výške 40 miliónov eur, ale táto suma sa Lyonu máli.

Maddison ako priorita

James Maddison, ktorý v prebiehajúcom ročníku podáva vynikajúce výkony a vo veľkom sa hovorí, že by mohol už čoskoro opustiť Leicester City, je vraj hlavnou transferovou prioritou Manchestru United. Momentálne je otázne, či Maddison vôbec odísť chce.

Zaha a Chelsea?

K dnešnému dňu je londýnska Chelsea najväčším favoritom na kúpu Wilfrieda Zahu z konkurenčného Crystal Palace. Zahov odchod bol na spadnutie už pred začiatkom tohto ročníka, ale The Eagles tlaku nakoniec odolali.