Main Content

TRANSFER NEWS (20.4.): Harry Kane a Manchester United? Je rozhodnuté!

pondelok, 20. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Benitez má dvere otvorené

Ak Newcastle United kúpi bohatá rodina zo Saudskej Arábie, kormidelník Steve Bruce skončí na lavičke The Magpies. Jeho nástupcom sa stane ex-kouč Strák Rafael Benitez, ktorý si na severe Anglicka vybudoval dobré meno. Aspoň o tom momentálne píše britská tlač.

Kane United neposilní

Harry Kane, kapitán a hlavná hviezda londýnskeho klubu Tottenham Hotspur, v letnom transferovom okne neprestúpi do Manchestru United. Červení Diabli majú mať momentálne iné prestupové ciele, pričom Kane je pridrahý.

Vidal má ponuky z Anglicka

Čilský reprezentant Arturo Vidal, ktorý bol spájaný s odchodom z FC Barcelona do talianskej Serie A, má momentálne zaujímavé ponuky z Anglicka. Získať ho vraj chce Manchester United a prekvapivo aj Newcastle United.

Luka Jovič hráčom Atlética?

Srbský útočník Luka Jovič, ktorý si svojím správaním prakticky zahatal cestu do zostavy Realu Madrid, by mohol prekvapivo zamieriť do konkurenčného Atlética Madrid. Rojiblancos sú pripravení tomuto Balkáncovi dať šancu a priestor ukázať sa.

Jamés sa do United nechystá

Niekoľko dní sa vo veľkom špekulovalo o tom, že kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez môže odísť do Manchestru United. Aktuálne táto stopa vyzerá byť nereálna, Jamés je ale stále na odchode z Realu Madrid.

Chiesa môže zmeniť dres

Obranca Federico Chiesa, ktorý predvádza výborné výkony v drese AFC Fiorentina v Serie A a taktiež v talianskej reprezentácii, by mohol v letnom transferovom okne zmeniť dres, interes prejavil anglický klub Manchester United.