Main Content

Roy Keane odporúča Manchestru United dve superhviezdy z konkurencie

pondelok, 3. máj 2021 15:19 | Autor: Timotej Gašper

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Kedysi známy hráč a dnes nemenej známy futbalový expert s ráznymi názormi, Roy Keane, odporúča United dve veľké posily. V rozhovore na rovinu vyslovil dve mená, na ktoré by sa mal v lete 2021 zamerať Manchester United. 

Ak sa chce Manchester United v budúcej sezóne opäť aktívne zapojiť do boja o zisk titulu Premier League, musia sa v lete dostatočne posilniť, myslí si Roy Keane. Klub, ktorý aktuálne rieši veľký nátlak verejnosti na vlastných majiteľov, je známy finančným zázemím, ktoré im umožňuje zaujímať sa prakticky o akéhokoľvek hráča. V posledných týždňoch sa s United spájalo množstvo mien na viacero pozícií, no podľa Keanea by mal ich zrak smerovať len dvoma smermi. 

„Dvaja hráči, o ktorých som za posledných pár týždňov premýšľal a o ktorých si myslím, že by boli skvelí pre Man United, sú Harry Kane na útočníka, a ja by som šiel aj po Jackovi Grealishovi. United ešte stále nemajú tohto špeciálneho hráča. Myslím si, že Grealish by im dodal čo im chýba a zároveň by chcel hrať na Old Trafford,“ načal Keane pre Sky Sports.

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Grealish je najväčšou hviezdou Aston Villy a s Manchestrom United je spájaný už viac než jeden rok. "Fanúšikovia by ho milovali. Na Jackovi obdivujem to, že má na futbalovom ihrisku veľkú odvahu. Vždy chce loptu v úzkych priestoroch. Za posledný rok či dva sme videli, že sa jeho výkon zlepšil. Je vynikajúci hráč a samozrejme Kane by zaručoval góly.“

Jack Grealish
Jack Grealish | zdroj: TASR

Je pravdou, že Harry Kane sa začína obzerať po kariérnych možnostiach a United je jednou z najhorúcejších destinácii. Čo sa týka Grealisha, jeho kúpa z Birminghamu bude veľkou finančnou záťažou pre každého záujemcu. Či sa United podarí získať obe tieto hviezdy už toto leto je otázne, ale v čom sa s Keanom dá zhodnúť je fakt, že s nimi by sa MUFC pokojne mohol stať majstrom nielen v Anglicku.