Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (15.10.): Perfektný Šeško, Madueke a Nketiah, majitelia United či André Onana

nedeľa, 15. október 2023 10:26 | Autor: Jakub Vaverka

André Onana
André Onana | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Šeško má fantastickú formu

Útočník nemeckého RB Lipsko Benjamin Šeško potvrdzuje svoju fantastickú formu. Pri triumfe Slovinska nad Fínskom (3:0) skóroval dvakrát, pričom v uplynulých 11 medzinárodných dueloch dal 8 gólov. Počas budúceho leta o jeho služby budú pravdepodobne bojovať viaceré európske veľkokluby.

Eddie Nketiah miluje Arsenal

Útočník Eddie Nketiah neskrýva svoju lásku k Arsenalu. „Podpísal som nový kontrakt, pretože tento klub milujem. Londýn je mojím domovom a som priaznivcom Arsenali od svojho detstva. Rozprával som sa s manažérom Artetom, viem, aké má so mnou plány."

Noni Madueke je pripravený bojovať

Noni Madueke momentálne nepatrí do zostavy trénera Chelsea Mauricia Pochettina. „Konečne som späť, je iba otázkou času, kedy veci do seba zapadnú. Dal som dole hlavu a tvrdo som pracoval, viem, že mám potenciál, nechpoybujem o tom," uviedol. 

Jim Ratcliffe chce investovať do Manchestru United

Po tom, čo katarskí šejkovia vycúvali z kúpy Manchestru United, prichádza interes Sira Jima Ratcliffea. Britský miliardár, ktorý chcel investovať aj do Chelsea FC, je podľa talianskeho novinára Fabrizia Romana pripravený investovať do kúpy 25% Red Devils. 

Mohol by sa Onana vrátiť do Milána?

Športový riaditeľ Interu Miláno Marotta prehovoril o možnom návrate brankára Andrého Onanu na milánske San Siro: „Budúcnosť sa nedá predpovedať, vo futbale sa môže stať čokoľvek. Pre Onanu to u nás bola skvelá kapitola. Pre nás bolo taktiež výhodné ho získať zadarmo a potom slušne predať."