Main Content

Martin Dúbravka a megaprestup v Premier League: Mohlo by toto byť reálne spojenie?

streda, 17. júl 2024 09:07 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Slovenský brankár Martin Dúbravka by mohol toto leto opustiť Newcastle United. Kvalitu na to, aby v Premier League naďalej pôsobil, ale stále má.

Už dlhší čas sa špekuluje o tom, že by mohol Dúbravka opustiť Newcastle. NUFC majú ako brankársku jednotku Nicka Popea, počas tohto leta priviedli Odysseasa Vlachodimosa z Nottinghamu, pričom v tíme sú aj John Ruddy a Mark Gillespie. Okrem toho, britské portály špekulujú o spojení The Magpies s Jamesom Traffordom, ktorý zostúpil s Burnley FC do druhej ligy, no má obrovský potenciál.

Inými slovami, je možné, že pre „Heca" nebude na severe Anglicka priestor. Opora slovenskej futbalovej reprezentácie bola nedávno spájaná s Ipswichom Town, nováčikom PL, či škótskym gigantom Celticom Glasgow.

Aktuálne sa objavili reporty, že ak by londýnsky Arsenal, vicemajster z uplynulej sezóny, predal nespokojnú dvojku Aarona Ramsdalea, The Gunners by zháňali spoľahlivého gólmana, ktorý by kryl chrbát Španielovi Davidovi Rayovi. To by mohla byť príležitosť pre skúseného Dúbravku, ten s pozíciou dvojky už skúsenosti má. Momentálne je ťažko určiť, do akej miery je toto spojenie reálne, ale už o niekoľko dní by sme mohli byť múdrejší.