Main Content

Hlupákom týždňa Suárez, frajeri týždňa futsalisti z Brna

pondelok, 22. apríl 2013 12:37 | Autor: Jakub Mihálik

Hlupákom týždňa Suárez, frajeri týždňa futsalisti z Brna
Hlupákom týždňa Suárez, frajeri týždňa futsalisti z Brna | zdroj: foto TASR

V tejto rubrike vám predstavujeme vždy frajera týždňa, ktorý prispel k propagovaniu športu, športového ducha, prípadne sa svojimi výkonmi tak výrazne prihlásil o tento honor, že sme ho jednoducho nemohli prehliadnuť. Na druhej strane vám predstavíme aj protipól frajera, hlupáka týždňa, ktorý vždy obdrží palec dolu. Čo z uplynulého týždna zaujalo najviac vás?

Frajeri týždňa – Futsalisti Tango Brno „B“

Našimi tohtotýždennými frajermi nie sú športovci, ktorí by hrali na najvyššej úrovni, v žiare reflektorov. Futsalisti brnenského Béčka si však svojim počínaním v tretej českej futsalovej lige zaslúžia pochvalu za vzorovú ukážku fair-play. V zápase proti Vyškovu sa hosťujúci brankár Tanga „B“ nepriznal k teču, po ktorom mal nasledovať rohový kop. Namiesto toho rozohral a z protiútoku dali brnenskí hráči gól. Avšak potom si uvedomili, že takto vyhrať nechcú a hneď po zisku lopty si vsietili vlastný gól. Od Tanga, ktoré bojuje o ligové prvenstvo tak šlo o veľmi pekné gesto. Odmenou bol potlesk domáceho publika a uznanie hráčov i trénera. A samozrejme, ocenenie frajeri týždňa v našej rubrike.

 
Hlupák týždňa Luis Suárez


Liverpoolsky Luis Suárez  nepatrí práve k najpokojnejším hráčom behajúcim po ihriskách. No to, čo predviedol v nedeľu, mu už muselo zabezpečiť „ocenenie“ Hlupák týždňa. El Pistolero, čiže Pištoľník v 66. minúte nedeľného derby proti Chelsea vymenil streľné zbrane za zuby a uhryzol svojho súpera Branislava Ivanovića do predlaktia. A hoci sa neskôr prostredníctvom socilnych sietí ospravedlnil, anglická futbalová asociácia sa bude jeho prípadom určite zaoberať. Navyše, v čase keď sa rozhoduje o udelení titulu hráč roka Premier league, si Suárez nespravil zrovna najlepšiu východiskovú pozíciu, pretože hodnotenie hráča môže ovplyvniť aj jeho správanie, nielen výkony. Suárez zažíva vydarenú sezónu, no toto hlúpe gesto ju môže degradovať. Luis, rozmýšľaj trochu!

Odporúčané články