Main Content

REBRÍČEK: 7 domácich zápasov Slovana, ktoré musíte vidieť!

sobota, 31. august 2013 09:13 | Autor: Jakub Mihálik

Sezóna KHL je predo dvermi. Ak ste aj vy podľahli čaru účasti HC Slovan v najprestížnejšej európskej hokejovej súťaži a chcete byť informovaní o možnostiach kvalitného hokeja na našom území, pozrite si rebríček najatraktívnejších domácich zápasov nášho klubu v Kontinentálnej hokejovej lige. Tieto zápasy jednoducho musíte vidieť!

HC Slovan - HC Donbass Doneck

HC Slovan - HC Donbass Doneck

28.2.2014, 19:00

Začíname zápasom, na ktorý ešte nemusíte zháňať lístky, pretože sa hrá až v samom závere základnej časti. Napriek tomu je možné, že bude najdôležitejší zo všetkých. V posledný februárový deň sa v Bratislave predstaví ambiciózny ukrajinský tím Donecku. Donbass v zostave aj s trojicou Slovákov – Ján Laco, Peter Podhradský, Tomáš Matoušek, v minulej sezóne len tesne unikli bránam play-off a v tej nadchádzajúcej určite budú chcieť prekĺznuť medzi šestnástku najlepších.

Aj vzhľadom na minuloročnú vyrovnanosť tabuľky v spodných postupujúcich priečkach je možné očakávať, že tento duel rozhodne o poslednom postupujúcom a je možné, že to bude niektorý z dvojice Slovan-Doneck. Preto si tento zápas treba zapísať do kalendára, aj keď sa odohrá až za pol roka.
 
 


Foto: © TASR
Odporúčané články