Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 28. kola extraligy B. Bystrica - Piešťany (4:6)

piatok, 6. december 2013 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 28. kola extraligy B. Bystrica - Piešťany (4:6)

Vladimír Országh, tréner B. Bystrice: "Ťažko vysvetľovať obrat, veľmi nás mrzí táto prehra. Nešli hlavy, ani nohy, veľa maličkostí nás stálo zápas. Prvú plovicu sme mali veľmi dobrú, potom nastal nepochopiteľný útlm. Mužstvo sa malo rozdať, a nie takto dopadnúť. Začali sme veľmi dobre, rozohrali zápas podľa predstáv, boli sme aktívnejší, lepšie korčuľovali. A potom nastal útlm, prehrávali sme súboje, nepokrývali hráčov pred bránkou, množili sa chyby. Jednoznačne sme mali vyhrať, no prehrali sme si zápas sami, takéto niečo by sa nemalo stávať."

Roman Sýkora, asistent kouča Piešťan: "Proti Bystrici sme tohto roku dosiahli dobré výsledky a verili sme si, že budeme opäť bodovať. Začiatok zápasu sme opäť mali katastrofálny, prehrávali sme v druhej tretine už o tri góly, našťastie sme strelili aspoň gól. V tretej tretine nám súper ešte odskočil na dva góly, premiešali sme formácie, pomohli nám aj lacné góly, dôležitá však bola nesmierna bojovnosť. Takto otočiť zápas o niečom svedčí, namä o charaktere."

Marcel Holovič, piešťanský autor hetriku: "Podaril sa mi minulý rok proti Banskej Bystrici ešte v drese Skalice doma, spomenul som si naň vo chvíli, keď som strelil druhý gól, že by aj teraz mohol padnúť. Vyzeralo to pre nás tragicky, no otočili sme vývoj, bolo to aj o šťastí. V tretej tretine nám to začalo padať, pomohol nám kontaktný gól, naštartovali sme sa a bojovali až do konca. Doma hráme pred domácimi fanúšikmi zviazano, aspoň, že sa nám darí vonku."