Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 50. kola extraligy Bystrica - Košice (2:3 sn)

nedeľa, 15. február 2015 20:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 50. kola extraligy Bystrica - Košice (2:3 sn)

Richard Zedník, asistent trénera B. Bystrice: "Chalani podali vynikajúci výkon, playoffový, s emóciami. Hralo sa veľmi fyzicky, s výkonom som spokojný, s bodom nie. Košičania majú šikovných hráčov, podarilo sa nám ich zatlačiť, len škoda tých bodov."

Peter Oremus, tréner Košíc: "Hrali sme proti kvalitnému mužstvu, dostal nás pod tlak, pohyb nebol najlepší, no v jednom tempe osem zápasov ťažko hrať. Som rád, že, sme vyhrali, cením si to, za tri dni sme zvládli dva ťažké zápasy, a to je na psychiku veľmi dôležité."

Adam Lapšanský, košické krídlo: "Bol to veľmi dobrý zápas, so strašne veľa súbojmi, taký playoffový, na tomto menšom ľade sa to dalo očakávať. Za Kafkom som nechcel vo fintách v samostatných nájazdoch zaostať a chcel som pobaviť aj divákov, už som takéto góly strelil. Rozbehli sme sa, nesmieme poľaviť, musíme si výkonnosť ustrážiť a každým zápasom sa zlepšovať."

Michal Handzuš, center B. Bystrice: "Z oboch strán sa hralo tvrdo, zápas sa mohol páčiť. Hrali sme celkom dobre, no nezvíťazili sme, to bude ďalšia naša cesta. Ja som sa veľmi v nájazdoch nebavil, zo štyroch nájazdov streliť len jeden je málo, beriem to na seba. Najradšej by sme však vyhrali v normálnom čase, škoda. Inak sme v kabíne privítali ďalších Kanaďanov, prišli len deň pred zápasom, hrali cez zuby a Guimond ukázal presne tie veci v presilovkách a rozohrávke, ktoré potrebujeme."

dd /k dispozícii zvuk/