Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 53. kola extraligy Bystrica - Poprad (3:1)

nedeľa, 22. február 2015 20:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 53. kola extraligy Bystrica - Poprad (3:1)

Richard Zedník, asistent trénera B. Bystrice: "Po štyroch prehrách sme chceli vyhrať a poistiť si tretiu priečku. Hneď v úvode nás podržal brankár Košarišťan, prvá tretina bola oťukávajúca, no od polovice druhej tretiny sme začali hrať našu hru. Chyba pred koncom spôsobila, že súper znížil, no celkove sme radi, že sme zvládli tento ťažký zápas."

Vladimír Turan, asistent trénera Popradu: "Tretí zápas vonku sme začali veľmi dobre, vypracovali sme si dve šance, nedali sme a domáci vyrovnali hru. Po hrubej individuálnej chybe sme inkasovali, mrzí nás druhá tretina, keď sme dostali domácich pod tlak, no opäť sme boli v koncovke veľmi slabí. Škoda, že náš gól v tretej tretine neprišiel skôr, mohli sme domácich viac potrápiť."

Tomáš Surový, strelec gólu B. Bystrice: "Bolo to lepšie ako v mojich predchádzajúcich zápasoch, vyhrali sme, a to sme potrebovali ako soľ. Musíme teraz makať každý deň, proti Popradu sme hrali veľmi dobre v defenzíve, nemal veľa možností na skórovanie a keď, Košarišťan skvele všetko pochytal."