Main Content

Hokej: Play off extraligy: HC Košice - ŠHK 37 Piešťany 5:2,hlasy-tréneri a hráči

nedeľa, 1. marec 2015 20:05 | Autor: TASR

Košice 1. marca (TASR) -

Peter Oremus, tréner Košíc: "Bol to pre nás dôležitý druhý zápas, na ktorý sme nastúpili s cieľom vyrovnať stav série. Zvládli sme to, prístup chlapcov bol naozaj veľmi dobrý. Víťazstvo si vážime."

Richard Jenčík, autor dvoch košických gólov: "Myslím si, že úvod zápasu bol taký, ako sme si predstavovali. Prvých desať minút sme ich nepustili z pásma a mali sme tam veľký tlak. Dali sme gól, škoda, že neprišiel ešte jeden upokojujúci."

Leo Gudas, tréner Piešťan: "Prehrali sme a dá sa povedať, že zaslúžene, pretože sme od začiatku ťahali za kratší koniec. Dovolili sme Košiciam dostať sa do veľkého tlaku a mnohokrát sme sa z neho nevedeli dostať. Boli sme nedôslední v obrannej fáze a robili sme chybičky, ktoré sa nám v prvom zápase nestávali. Rozdiel v zápasoch bol markantný. Musím povedať, že som ešte nezažil, aby niekto verbálne nadával mojim hráčom na ľade a sprosto. Bol to človek s číslom 44 na drese a nebol to Gabriel Spilar."

Marcel Holovič, útočník Piešťan: "Dnes sme to nezvládli, začali sme hrozne, prvá tretina bola katastrofálna. Dostali sme góly a potom sa hrá veľmi ťažko."