Main Content

So, 07:39 14.05 2022, Hokej | Jakub Vaverka

Spišská Nová Ves má nového trénera

Novým trénerom hokejistov HK Spišská Nová Ves sa stal Čech Vlastimil Wojnar. Vo funkcii nahradil Miroslava Mosnára. Do kádra Spišiakov pribudol útočník Michael Vandas. (TASR)

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Pi, 21:16 03.05 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Slovenský útočník Martin Pospíšil nehral zápas proti Poľsku z preventívnych dôvodov. Viac svetla do jeho situácie priniesol lekár národného tímu Pavol Lauko: “Martin Pospíšil nehral z preventívnych dôvodov, obnovilo sa mu menšie zranenie v dolnej časti tela. Budúci týždeň podstúpi kontrolné vyšetrenie. Vyzerá, že šampionát by nemal byť ohrozený, ale potrebujeme to dovyšetrovať.” Informácie na sociálnej sieti X priniesol oficiálny profil podcastu Góly z Bufetu.

 

 

Pi, 20:30 03.05 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Slovenských hokejových fanúšikov nepotešila informácia ohľadom Martina Pospíšila. Útočníka Calgary Flames podľa slov trénera Craiga Ramsayho v rozhovore pre JOJ SPORT bude pravdepodobne čakať magnetická rezonancia. Bližšie špecifikácie ohľadom zranenia nie sú zatiaľ známe.

Pi, 17:31 03.05 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Slovenských hokejistov čaká už o necelú pol hodinu predposledné prípravné stretnutie. V Žiline si od 18:00 zverenci Craiga Ramsayho zmerajú sily s Poľskom. Takáto je zostava.