Main Content

Št, 19:50 18.04 2024, Hokej | Jakub Vaverka

AKTUÁLNE: Zostava SLOVENSKA na zápas proti Nemecku

TASR: Slovenskí hokejisti nastúpili na štvrtkový prípravný zápas v Kaufbeurene proti Nemecku v bránke s Dávidom Hrenákom. V prvej obrane hrali Michal Ivan a Mário Grman a v útoku Oliver Okuliar, Lukáš Cingel a Róbert Lantoši. Tímy nastúpili v týchto zostavách.

Nemecko: Ancicka - Zimmerman, Müller, Hüttl, Wagner, Ugbekile, Fohrler, Weber, Karrer - Ehl, Michaelis, Kahun - Fischbuch, Stachowiak, Schütz - Plachta, Samanski, Tuomie - Schinko, Pfaffengut, Soramies - Krauss

SLOVENSKO: Hrenák - Ivan, Grman, Golian, Bučko, Bačik, Gachulinec, Petrovický, Brincko - Okuliar, Cingel, Lantoši - Takáč, Kollár, Faško-Rudáš - Kašlík, Tamáši, Kukuča - Hecl, Baláž 

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Št, 09:20 25.07 2024, Hokej | Jakub Vaverka

Slovenský útočník Róbert Lantoši skončil v českom klube Mladá Boleslav. Podľa dostupných správ by mal v nasledujúcom ročníku nastupovať v extraligovom Liberci.

Ut, 06:26 23.07 2024, HokejNHL | Róbert Kalnický

Los Angeles Kings je pripravené spraviť veľký krok. Informuje o tom plátok nhltraderumors.me. Podľa zámorského zdroja sa totiž vedenie Kráľov začalo baviť o možnej výmene obrancu Drewa Doughtyho. Viac detailov v tejto chvíli však nie je známe.

Ut, 06:24 23.07 2024, HokejNHL | Róbert Kalnický

San Jose Sharks chce pred štartom ročníka posilniť svoj káder na každom poste. Aj preto sa spomína príchod ďalšej posily. Tou je kanadský obranca Justin Schultz. Vedenie Žralokov aktuálne rokuje o jeho možnom príchode do Kalifornie. Skúsená opora ako on by bola skvelým doplnením kádra pre tím Shakrs.