Main Content

Št, 18:02 02.05 2024, HokejMS 18 v hokeji | Róbert Kalnický

Kto môže byť súperom Slovenska v semifinále MS U18?

Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov šokovala celý svet. Zverenci Martina Dendisa vyradili Čechov a čaká ich boj o cenné kovy. V semifinále sa stretnú s USA. Zmeniť to môže iba večerná výhra Lotyšov nad Kanadou v poslednom štvrťfinálovom súboji.

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Št, 23:11 13.06 2024, HokejNHL | Róbert Kalnický

Oficiálne sme spoznali názov nového účastníka kanadsko-americkej NHL. Celok z Utahu bude niesť oficiálny názov Utah Hockey Club. Klubovými farbami budú čierno, bledomodrá a biela. Takto vyzerá logo a dresy najmladšieho celku profiligy.

 

 

St, 11:37 05.06 2024, HokejTipos Extraliga | Róbert Kalnický

V uplynulých hodinách vo viacerých médiách preblesla informácia o príchode Andreja Kudrnu do Slovana Bratislava. To však stále nie je oficiálne potvrdené. Na sociálnej sieti X priniesol dôležité informácie slovenský novinár Tomáš Prokop, ktorý uvádza, že prestup do hlavného mesta Slovenska v podaní reprezentačného útočníka nie je hotovou vecou.

Po, 21:40 03.06 2024, HokejTipos Extraliga | Róbert Kalnický

Dres tímu Vlci Žilina bude v najvyššej súťaži obliekať Andrej Košarišťan. Klub spod Dubňa o tom informoval prostredníctvom sociálnych sietí. Očakáva sa však príchod ešte jedného gólmana.