Main Content

So, 19:13 25.05 2024, HokejNHL | Róbert Kalnický

AKTUÁLNE: Slovenský hokejista môže zasiahnúť do bojov o Stanley Cup!

Slovenský hokejový útočník Adam Sýkora bol povolaný do prvého tímu New Yorku Rangers pre prípad, že by sa niekto zranil. Po konci Hartfordu si Jazdci vytiahli až dvanásť hokejistov a jedného brankára. Šanca, že by Sýkora vo finále konferencie nastúpil je však malá, ba až priam nepravdepodobná.

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

Št, 23:11 13.06 2024, HokejNHL | Róbert Kalnický

Oficiálne sme spoznali názov nového účastníka kanadsko-americkej NHL. Celok z Utahu bude niesť oficiálny názov Utah Hockey Club. Klubovými farbami budú čierno, bledomodrá a biela. Takto vyzerá logo a dresy najmladšieho celku profiligy.

 

 

St, 11:37 05.06 2024, HokejTipos Extraliga | Róbert Kalnický

V uplynulých hodinách vo viacerých médiách preblesla informácia o príchode Andreja Kudrnu do Slovana Bratislava. To však stále nie je oficiálne potvrdené. Na sociálnej sieti X priniesol dôležité informácie slovenský novinár Tomáš Prokop, ktorý uvádza, že prestup do hlavného mesta Slovenska v podaní reprezentačného útočníka nie je hotovou vecou.

Po, 21:40 03.06 2024, HokejTipos Extraliga | Róbert Kalnický

Dres tímu Vlci Žilina bude v najvyššej súťaži obliekať Andrej Košarišťan. Klub spod Dubňa o tom informoval prostredníctvom sociálnych sietí. Očakáva sa však príchod ešte jedného gólmana.