Main Content

Ut, 13:00 03.09 2024, Hokej | Jakub Vaverka

Slováci z KHL v reprezentácii: Dostanú nomináciu aj nabudúce?

Martin Gernát, Mário Grman a Adam Liška nazbierali dovedna päť kanadských bodov. Lažo označil všetkých nominovaných ako platných, no odmietol konkretizovať, či bude nominácia Slovákov z KHL pokračovať aj v budúcnosti. "K tejto téme sa nechcem vracať. Sme radi, že sme postúpili. Ukázalo sa, že nominovaní hráči boli platní. Najdôležitejší je pre nás ten športový úspech, zložiť najlepší tím, ktorý bude podávať najlepšie výsledky. Taký sa budeme snažiť zložiť vždy," povedal funkcionár pre TASR. (TASR)

ĎALŠIE Z KATEGÓRIE

St, 19:37 16.10 2024, HokejNHL | Róbert Kalnický

Slovenský hokejový obranca Patrik Koch bol povolaný do prvého tímu Utah HC. Klub tak zareagoval na zranenie Seana Durziho. Skúsený zadák by tak mohol v profiligovom ročníku debutovať už dnes v noci.

Pi, 13:32 27.09 2024, Hokej | Jakub Vaverka

Slovenský útočník Richard Pánik by mal podľa dostupných informácií prestúpiť z českých Pardubíc do Slovana Bratislava. Viac informácií už čoskoro. 

Po, 22:24 23.09 2024, Hokej | Róbert Kalnický

Slovenský hokejový obranca Jozef Viliam Kmec zaujal vo Vegas Golden Knights. Nedraftovaný zadák prešiel nováčikovským kempom a s vedením podpísal trojročný nováčikovský kontrakt.