Main Content

Pobúrení fanúšikovia kvôli Jurčovi: Vymeňte ho, ak s ním zaobchádzate ako s hov**m!

nedeľa, 19. február 2017 10:48 | Autor: Dávid Lech

Pobúrení fanúšikovia kvôli Jurčovi: Vymeňte ho, ak s ním zaobchádzate ako s hov**m!
Pobúrení fanúšikovia kvôli Jurčovi: Vymeňte ho, ak s ním zaobchádzate ako s hov**m! | zdroj: © TASR

Tomáš Jurčo si odsedel ďalší zápas Detroitu ako zdravý náhradník a svoju nevôľu s rozhodnutím trénera začínajú prejavovať aj samotní fanúšikovia tímu.

Tomáš Jurčo v tejto sezóne odohral len 16 stretnutí bez bodového zápisu. Tréner Jeff Blashill síce chváli jeho hru, no nedáva mu dostatok príležitostí ukázať sa. Slovák na ľade trávi priemerne len desať minút a dve sekundy, čo je veľmi málo. Namiesto produktivity má navyše v hre iné úlohy a o to ťažšie tak môže dokázať, že je hodný pôsobenia v jednej z prvých dvoch formácií tímu NHL.

Po šesťzápasovom dištance Gustava Nyquista si košický rodák zrejme myslel, že súvisle vo viacerých zápasoch dostane od lodivoda „červených krídel“ priestor. Mýlil sa. Jurčo od 9. februára sleduje výkony spoluhráčov opäť len z tribúny ako zdravý náhradník. Blashilll uprednostnil pred Jurčom „zlého muža“ Stevea Otta, s čím sa nedokážu stotožniť ani fanúšikovia klubu, ktorí to dávajú najavo na sociálnych sieťach.

Keď vidíte, že Tomáš Jurčo je opäť mimo zostavy v prospech Stevea Otta

Nezabúdajme, že Red Wings draftovali Jurča pred Kučerovom, Trocheckom a Gaudreauom,“ pripomína kelly kapoor vo svojom tweete, čím chce dať jasne najavo, že organizácia Detroitu vkladala do Jurča veľkú dôveru. Žiaľ, to sa nedá povedať o súčasnom trénerovi amerického celku. Užívateľ „CJ Gall“ taktiež neskrýva údiv: „Nevýrazný Steve Ott je lepší ako Tomáš Jurčo. Bože, tak rád by som vedel, čo sa odohráva v hlavách Kena Hollanda a Jeffa Blashilla.

Stále bez Jurča? 5 hráčov v tomto tíme by nemali byť pred ním uprednostňovaní. Neschopnosť je reálna!“ hnevá sa Mike Gerisch. Podobne to vidí aj „Charlie:“ „Je to šialená myšlienka nedať hrať Jurča.

Azda najtrefnejšie je „zvolanie“ hokejového fanúšika Brandona, ktorý poslal manažmentu jasný odkaz: „Prosím, vymeňte Jurča, ak s ním chcete zaobchádzať ako s hov*om.