Main Content

Fanúšikovia West Hamu nadávajú na viceprezidentku klubu. Nahnevala ich fotkou na Twitteri

piatok, 7. apríl 2017 12:20 | Autor: Jakub Vaverka

West Ham
West Ham | zdroj: © TASR

Jedno z milých prekvapení minulej sezóny Premier League West Ham United má v aktuálnom ročníku vážne problémy s udržaním sa v najvyššej súťaži. Fanúšikovia to dávajú za vinu zlým krokom vedenia, pričom obeťou ich hnevu sa stala hlavne viceprezidentka klubu Karren Brady.

V stredu Kladivári prehrali na pôde Arsenalu rozdielom triedy (3:0) a v tabuľke Premier League im momentálne patrí pätnásta priečka. Sedem zápasov pred koncom sezóny tak ani zďaleka nemajú istoty zachovania prvoligovej príslušnosti. West Hamu nefunguje v tomto ročníku viacero vecí, po predaji hviezdneho Dimitriho Payeta išla výkonnosť aj morálka klubu ešte viac nadol.

Fanúšikovia sú nahnevaní zo zlej formy ich mužstva a v posledných dňoch ich vytočila ešte viac klubová viceprezidentka Karren Brady. Spúšťačom negatívnych reakcií na jej adresu bola fotka na sociálnej sieti Twitter, na ktorej ako ospevuje zákusky pripravené pred zápasom na Emirates Stadium s Arsenalom.

Zanieteným divákom The Hammers viac nebolo treba a sociálna sieť Twitter zažila ďalšiu spŕšku hnevu a nevôle. „Sme v reálnom ohrození zostupu a všetko, čo ťa zaujíma je výber poondiatych zákuskov v Arsenale. O čo ti ide?,“ pýtal sa používateľ s menom Forever West Ham.

Nespokojný bol aj fanúšik Justin O´Sullivan. „Sebou posadnutý tweet. Typický pre našu privilegovanú a vypojenú Tory. Nechaj West Ham na pokoji,“ v podobnom štýle reagoval aj profil fanúšikov West Hamu z amerického Chicaga. „Čo tak sa venovať hre! Sídlime v Chicagu, no sme vo väčšom kontakte s normálnymi fanúšikmi ako ty.“

West Ham United už tento víkend nastúpi na šesťbodový zápas proti Swansea City, na ktorú má náskok päť bodov. Z hľadiska záchrany pôjde o jedno z najdôležitejších stretnutí Kladivárov v celom ročníku. Hnev podporovateľov The Hammers smerovaný k viceprezidentke klubu zhrnul  Mark Warren. „Je mi ľúto fanúšikov West Hamu United, že majú tak prázdneho parazita vo vedení. Tento tweet pekne zhrňuje, čo je zlé v reálnom futbale.“