Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (3.10.)

utorok, 3. október 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Iniesta
Iniesta | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu prehlásil, že prázdny Camp Nou je odkaz celému svetu. (Sport)

BARCELONA: Stopér FC Barcelona Gerard Piqué nechápe násilnosti zo strany španielskej polície. Tvrdí, že Katalánci len chceli vyjadriť svoj názor. (Sport)

BARCELONA: Andrés Iniesta by mal chýbať Barcelone pre zdravotné problémy približne desať dní. (Sport)

BARCELONA: Šéf La Ligy Javier Tebas tvrdí, že ak sa Katalánsko odpojí od Španielska, Barcelona nebude hrať v Primera División. (Marca)

BARCELONA: Jediný predstaviteľ La Ligy, ktorý nechce, aby Barcelona po prípadnom osamostatnení Katalánska pokračovala v Primera División, je prezident Tebas. (ESPN)

BARCELONA: Katalánci v prebiehajúcom ročníku odohrali deväť zápasov. Všetky vyhrali a zapísali skóre 27:2. (Marca)

BARCELONA: Podľa kouča Arsenalu Arsenea Wengera by bol príchod Barcelony do Premier League komplikáciou pre všetkých. (Marca)

REAL MADRID: Kouč Realu Madrid Zinedine Zidane prehlásil, že celý tím je sklamaný z toho, že sa strelecky v lige nedarí Cristianovi Ronaldovi. (Sport)

REAL MADRID: Zinedine Zidane si zapísal prvých 50 výhier v La Lige v úvodných 65 stretnutiach. (Marca)

BILBAO: Útočník Athleticu Bilbao Aritz Aduriz sa kvôli zraneniu Alvara Moratu z Chelsea dostal do reprezentácie. (Marca)