Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.10.)

utorok, 3. október 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

WEST HAM: Chorvát Slaven Bilič by nemal byť prepustený do konca sezóny. Aj v prípade, že by Kladivári pokračovali v zlých výkonoch. (London Evening Standard)

CHELSEA: Útočník Chelsea Alvaro Morata verí, že 14.októbra bude k dispozícii svojmu tímu proti Crystal Palace. (London Evening Standard)

TOTTENHAM: Vývoj Harryho Kanea v Tottenhame pripomína cestu Garetha Balea, myslí si Ben Davies. (London Evening Standard)

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa už nebude pokúšať získať Chorváta Ivana Perišiča z Interu Miláno. (Manchester Evening News)

MANCHESTER UNITED: Red Devils sa už taktiež nebudú snažiť predať Anthonyho Martiala, ktorý zlepšil svoje výkony. (Manchester Evening News)

MANCHESTER UNITED: Doktor Freddie Fu tvrdí, že Zlatan Ibrahimovič sa do zápasového kolotoča vráti až keď bude plne uzdravený. (Manchester Evening News)

LIVERPOOL: Juventus Turín vzdal prestupový boj o záložníka Liverpoolu Emreho Cana. (Liverpool Echo)

EVERTON: Stopér Michael Keane si myslí, že Karamelky musia hodiť za hlavu nepodarený štart do novej sezóny. (Liverpool Echo)

WBA: Tréner West Bromwichu Albion Tony Pulis bráni útočníka Salomona Rondona, ktorého médiá kritizujú za nízky počet gólov. (Daily Express)

SOUTHAMPTON: Obranca Southamptonu Virgil Van Dijk bol nominovaný do reprezentácie Holandska, i keď posledné mesiace za The Saints prakticky nehral. (The Daily Echo)

LEICESTER: Hráči Leicestru City Riyad Mahrez a Islam Slimani boli vypustení z nominácie Alžírska na záver stratenej kvalifikácie o MS 2018. (Leicester Mercury)

LEICESTER: Kouč LCFC Craig Shakespeare si myslí, že nikto by nemal spochybňovať zanietenie Jamieho Vardyho pre Leicester City a Anglicko. (Leicester Mercury)