Main Content

LA LIGA NEWS (7.4.): Barcelona skoro majstrom, vulgárny Costa, poloprázdne Bernabeu

nedeľa, 7. apríl 2019 09:34 | Autor: Jakub Vaverka

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA/ATLÉTICO: Futbalisti FC Barcelona v šlágri kola porazili Atlético Madrid po góloch Suareza a Messiho 2:0 a na čele La Ligy majú už jedenásťbodový náskok.

BARCELONA: Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde povedal, že Katalánci sú o krok bližšie k titulu, ale boj o prvenstvo stále nie je úplne rozhodnutý. (Marca)

BARCELONA: Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu si želá, aby bol Lionel Messi v klube až do konca svojej aktívnej kariéry. (Marca)

ATLÉTICO: Diego Costa vo včerajšom zápase vulgárne urážal matku rozhodcu Gila Manzana, ktorý ho už v prvom polčase bez diskusie vylúčil. (Marca)

ATLÉTICO: Stredopoliarovi Kokemu sa nepáči, že vždy keď Atlético Madrid príde na Camp Nou, stane sa niečo v neprospech Rojiblancos.

ATLÉTICO: Tréner Atlética Madrid Diego Simeone povedal, že ak Diego Costa urazil rozhodcu, tak je to jednoznačná červená karta. (Marca)

REAL MADRID: Real Madrid včera vydrel tri body proti Eibaru po výsledku 2:1, zápas sledovalo na štadióne iba 50 tisíc divákov.

REAL MADRID: Španielska tlač špekuluje o záujme Realu Madrid o Francúza Paula Pogbu z Manchestru United. (Marca)