Main Content

LA LIGA NEWS (26.8.): 16-ročný talent Barcelony dostal šancu, ďalší mladík skóroval

pondelok, 26. august 2019 09:53 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona
FC Barcelona | zdroj: koláž Šport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Barcelona včera nechala zabudnúť na prehru proti Bilbau a zdolala na domácom ihrisku Betis presvedčivo 5:2. O góly Kataláncov sa postarali dvakrát Griezmann, Perez, Alba a Vidal.

BARCELONA: Pre Carlesa Pereza to bol prvý gól v La Lige, 21-ročný mladík splatil dôveru trénera Valverdeho, keď dostal šancu v základnej zostave.

BARCELONA: Mužom zápasu sa stal francúzsky útočník Antoine Griezmann, ktorý pre viaceré absencie nastúpil v útoku s Perezom a Rafinhom.

BARCELONA: V drese Barcelony debutoval iba 16-ročný Ansu Fati, ktorý sa stal druhým najmladším debutantom v histórii FC Barcelona. Zasiahol do druhého polčasu a na ihrisku sa nestratil.

ATLÉTICO: Na čele ligy ostáva so ziskom šiestich bodov Atlético Madrid, ktoré si poradilo s Leganes. Rojiblancos na rozdiel od Realu Madrid a Barcelony zatiaľ nezaváhali.

REAL MADRID: Denník Marca píše, že súčasný Real Madrid potrebuje útočníka PSG Neymara. (Marca)

REAL MADRID: Tréner madridskej rezervy Raúl praje mladíkovi Kubovi šťastie na Mallorce a nie je nahnevaný, že ho nemôže viesť on. (Marca)