Main Content

Otvorená budúcnosť Jaroslava Haláka: NHL, Skalica alebo koniec kariéry?

sobota, 10. august 2024 12:43 | Autor: Redakcia Sport7.sk

Jaroslav Halák
Jaroslav Halák | zdroj: TASR

Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák je opäť centrom komunikácie a špekulácií. V hre je opäť viacero alternatív, avšak ani jedna nie je jasná.

V zámorí sa naďalej spomína aj jeho návrat do profiligy. Mohlo by to byť do nejakého tímu, ktorý by potreboval doplniť mladý brankársky tandem nejakým skúseným menom. Jednou z alternatív by mohol byť aj celok Vegas Golden Knights, ktorý v minulosti spravil podobný krok s Jonathanom Quickom. Navyše, končí aj Robin Lehner, takže miesto na súpiske s určitosťou bude.

Ďalšou možnosťou, ktorá sa v kuloároch spomínala, je spojenie s organizáciou Skalice. Na túto otázku odpovedal aj slovenský novinár Stanislav Benčat v Hokejportal podcaste, avšak žiadne konkrétne informácie neprezradil, takže toto spojenie ostáva stále v rúšku tajomstva.

Ak sa nenaplní ani jeden z týchto scenárov, je v hre aj iná z alternatív. Tou je koniec kariéry. Niekdajší gólman viacerých špičkových klubov pred rokom neodchytal ani jedno stretnutie, takže aj táto možnosť sa javí ako reálna.