Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 10. kola extraligy Bystrica - Zvolen (4:6)

nedeľa, 5. október 2014 20:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 10. kola extraligy Bystrica - Zvolen (4:6)

Miroslav Chudý, tréner B. Bystrice: "Veľmi dobre sme začali, všetko sme mali vo vlastných rukách, navyše sme spálili dve šance. Mrzel nás gól do šatne pred treťou tretinou, no ešte viac obrovské množstvo chýb. Práve nimi sme súpera dostali do hry a Zvolenu nebolo viac treba, aby nás vytrestal."

Josef Turek, tréner Zvolena: "Ja som neustále veril, že zápas otočíme, aj keď bojujeme s vlastnými problémami a so sedmičkou zranených hráčov. Neklesali sme na duchu, náš výkon gradoval, v tretej tretine sme súpera prekorčuľovali a dostali pod tlak. Už sme viackrát ukázali v sezóne svoju silu, v tomto derby zápase sa navyše pridala značná motivácia."

Andrej Kudrna, autor troch gólov B. Bystrice: "Nepomohol ani môj hetrik a dobre rozohraný zápas. Na úvodné minúty sme sa mimoriadne sústredili, hlavne po tých skúsenostiach z predchádzajúcich zápasov, naposledy so Žilinou. Všetko prebiehalo podľa našich predstáv, no len dovtedy, keď sme nepodali po našich chybách súperovi pomocnú ruku."

Matej Síkela, autor dôležitého gólu Zvolena v závere 2. tretiny: "Martin Ďaloga sa pekne natlačil, obranca k nemu pristúpil a ja som len zamietol puk do bránky. Škoda tých chýb v obrane, mohli sme o svojom víťazstve rozhodnúť už skôr. Treba sa nám opäť nad chybami poriadne zamyslieť. Naši diváci nás nemohli povzbudzovať, v hľadisku nedobrovoľne chýbali, preto sme sa museli vybičovať sami a sústrediť sa na každý jeden detail."

dd