Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 17. kola extraligy B. Bystrica - Poprad (1:2 sn)

nedeľa, 26. október 2014 20:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 17. kola extraligy B. Bystrica - Poprad (1:2 sn)

Richard Zedník, asistent trénera B. Bystrice: "Poprad hral veľmi dobre, my sme za ním zaostávali, v súbojoch boli o krok vzadu. Hrali sme bezhlavo, chýbali sily, takže bod sme získali, Poprad si ten druhý zaslúžil."

Vladimír Turan, asistent trénera Popradu: "Začali sme podľa našich predstáv, domácich nepustili do tlaku. Hrali sme aktívne, aj zopár šancí sme si vytvorili. Viedli sme, v tretej tretine nám uškodilo vylúčenie, takmer sme dlhé oslabenie zvládli, škoda len, že v jeho závere sme inkasovali. Domáci nás obrali o jeden bodík, no zvíťazili sme zaslúžene."

Andrej Kudrna, útočník Banskej Bystrice: "Sme radi aj za jeden bod, náš výkon nebol z tých lepších. Vyrovnali sme úplne v závere, streľba nám nevychádza, trápime sa v koncovke, musíme pritlačiť v tréningu. V Slovane sa mi hrá dobre, v KHL je to rýchlejšie, jednoduchšie, zápas s Popradom mal však svoju úroveň."

Arne Kroták, autor rozhodujúceho samostatného nájazdu: "Nechceli sme otvoriť hru, dávali si pozor na nátlakovú hru súpera. Pred zápasom by sme dva body brali, mrzelo nás vyrovnanie súpera tesne pred koncom, aspoň, že sme boli v trestných strieľaniach lepší. Vynikli obaja brankára, hokej to nebol až taký pekný, no aspoň dramatický."