Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 22. kola extraligy Bystrica - Piešťany (9:3)

piatok, 14. november 2014 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 22. kola extraligy Bystrica - Piešťany (9:3)

Richard Zedník, asistent trénera B. Bystrice: "Prvá tretina bola v znamení laxnosti v obrane, niečo sme si povedali, boli sme potom silní v osobných súbojoch, v presilovkách sme súperovi odskočili. AJ v oslabení sme vsietili a bola to potom exhibícia, fanúšikovia si prišli na svoje. Libor Hudáček oživil prvú formáciu, chalani sa videli, mali z kombinácii radosť, bol to pre neho dobrý prvý zápas."

Roman Sýkora, asistent trénera Piešťan: "Začali sme dobre, prehusťovali stredné pásmo, využívali chyby súpera. V druhej tretine, nechápem, boli sme bez pohybu, často sme faulovali a súper nám dával góly v presilovkách. Jediné pozitívum bolo, že sme neinkasovali desať, no deväť je strašne veľa a ja sa ospravedlňujem fanúšikom, bol to neospravedlniteľný výkon."

Libor Hudáček, autor dvoch gólov B. Bystrice: "Dnes nám to padalo, asi všetko, Mišo Hudec mi hovoril, že doma veľa gólov nedávajú, no teraz sa to pretrhlo. V kabíne sme dvaja, Hudy jedna a Hudy dve, ja som dvojka, je to švanda, no na ľade je to rovnocenné a na čísle nezáleží."

Michal Hudec, kapitán B. Bystrice: "Konečne, síce zlý začiatok, nehrali sme jednoducho, vymýšľali sme, no poctivou robotou sme mali potom šance a hrali sme v pohode. Musíme pochopiť, že v kolektíve je sile, z toho vyplývajú šance a chyby súpera. Sme Hudy jedna a Hudy dva v kabíne, Libor bodoval, bolo to fajn, pre neho povzbudenie."

dd /k dispozícii zvukový záznam/