Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 37. kola extraligy Zvolen - B. Bystrica (1:4)

nedeľa, 4. január 2015 20:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 37. kola extraligy Zvolen - B. Bystrica (1:4)

Josef Turek, tréner Zvolena: "Vedeli sme, že Bystrica má silné mužstvo, inkasovné góly boli lacnejšie, súper nás však od začiatku prehrával. Už mesiac a pol hľadáme dvoch kvalitných obrancov, a to skúsených, no nikto voľný nie je. Aj v tréningoch hráči zaskakujú a stráca sa kvalita. Neodohrali sme dobrý zápas, bolo to ťažkopádne, zaostávali sme, zaslúžene sme prehrali. Videli sme z našej strany aj svetlejšie okamihy, no pôsobili sme dosť upracovane, vieme hrať lepšie."

Miroslav Chudý, tréner B. Bystrice: "Odohrali sme veľmi dobré stretnutie, boli sme aktívnejší hlavne v hre piatich na piatich. Zvolen hrozil najmä v presilových hrách, dosť sme sa nechali vylučovať, Súper mal aj výhodu presilovky o dvoch hráčov, ubránili sme sa a keď sme strelili štvrtý gól, bolo prakticky po zápase a náskok sme si ustrážili."

Andrej Podkonický, útočník Zvolena: "Zápas viac bolel ako tešil, prehrali sme, fyzicky, korčuliarsky a v presilovkách sme nestačili. Súper bol rýchlejší, vyhrával vzájomné súboje, zaslúžene zvíťazil. Škoda presiloviek, málo sme strieľali, neustále sme boli o krok vzadu. O únave to nebolo, hrali sme hlavne nekompaktne, komplikovane, bez súhry, takto to jednoducho nejde."

Marek Biro, obranca B. Bystrice: "Sme sa aj smiali, že keď som vystrelil, bol z toho gól. Snažil som sa nahadzovať puky pred bránku, nie je to naslepo, keď vidím, že tam stojí náš hráč, posielam puky na neho. Zvolenčanov sme do šancí nepúšťali, okrem presiloviek."