Main Content

TRANSFER NEWS (28.7.): Manchester United vycúval z ďalšieho prestupového boja

nedeľa, 28. júl 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Sergej Milinkovič - Savič
Sergej Milinkovič - Savič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

SMS nepríde

Srbský stredopoliar Sergej Milinkovič-Savič neposilní Manchester United. Tento záložník Lazia Rím bol spájaný s Red Devils niekoľko týždňov, ale je ďalším hráčom, ktorého Diabli nakoniec nezískajú, i keď mali o jeho služby záujem.

Boj o Tierneyho pokračuje

Arsenal je podľa dostupných informácií pripravený opäť otvoriť rokovania o príchode talentovaného obrancu Kierana Tierneyho. Celtic Glasgow sa predaju svojho mladého hráča nebráni, ale Arsenalu ho nepustí pod cenu.

Zaha za 60M?

Liverpoolsky Everton by mal byť v tomto momente favoritom na získanie útočníka Wilfrieda Zahu, ktorý sa vyjadril, že by chcel toto leto opustiť londýnsky Crystal Palace. Karamelky na jeho kúpu vyčlenili 60 miliónov libier.

Willian dostal novú zmluvu

Brazílčan Willian je pripravený ostať v londýnskej Chelsea po tom, čo mu klubové vedenie ponúklo nový vylepšený kontrakt. Willian by si mal polepšiť platovo a mal by zdediť číslo desať, ktoré je po odchode Edena Hazarda voľné. 

Jamés Zidana nezaujíma

V týchto dňoch má finalizovať prestupová sága okolo kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza. Trénera Realu Madrid Zinedinea Zidanea to ale údajne nezaujíma, pretože on s Jamésom jednoducho nepočíta.

Vidal do Interu Miláno?

Čilský reprezentant Arturo Vidal, ktorý v minulosti pôsobil v Bayerne Mníchov či v Juventuse Turín a dnes je hráčom FC Barcelona, by mohol prestúpiť do Interu Miláno. Vyhliadnuť si ho mal kouč čierno-modrých Antonio Conte.