Main Content

REBRÍČEK: TOP10 najkrajších futbalistiek, alebo s kým sa rozhodne musíte vyfotiť

piatok, 27. júl 2012 18:00 | Autor: Tomáš Majerník

REBRÍČEK: TOP10 najkrajších futbalistiek, alebo s kým sa rozhodne musíte vyfotiť
REBRÍČEK: TOP10 najkrajších futbalistiek, alebo s kým sa rozhodne musíte vyfotiť | zdroj: Tomáš Majerník pre Sport7.sk

Po viacerých športových rebríčkoch vám prinášame jeden, ktorý sa nám zostavoval asi najťažšie. A práve o to lepší je výsledok. Veď posúďte sami.

 

  Caitlin King

Tak hneď na úvod tu máme zakončovateľku z Nerinx Hall Senior. Viac informácii sa nám zistiť nepodarilo, tak sme aspon prehľadali jej twitter ako ehm, správni i-n-v-e-s-t-i-g-a-t-í-v-n-i novinári. Takže páni, už tam chodiť nemusíte, všetko dôležité máte tu.



(Tá naľavo)



(Tá v strede)

A aby sme nezabudli, očividne má rada hazard – a to je u nás ďalší plusový bodík!



  Kosovare Asllani

Kosovare pochádza zo Švédska a momentálne oblieka dres Kristianstands DFF. Figuruje taktiež v reprezentačnom výbere tejto krajiny. Rýchlonohá útočníčka, ktorej predkovia pochádzajú z Balkánu, však po úspešnej kvalifikácii na Majstrovstvá sveta v Nemecku vypadla zo záverečnej nominácie na tento turnaj. Koučovi Thomasovi Dennerbymu to vyčítalo viacero trénerov a osobností, ku ktorým sa samozrejme pripájame aj my. Thomas, Thomas… (Ako sa robí nahnevaný smajlík? No tak toho si tu predstavte.)



A tu nejaké “skillz” tejto sympatickej slečny. :)



  Hope Solo

Hope Solo pochádza z USA a momentále chytá v bráne Seattle Sounders Woman. Od roku 2000 reprezentuje túto krajinu na medzinárodných turnajoch, v roku 2005 sa stala brankárskou jednotkou národného výberu.



A áno, máme aj video. ;)



 Katelin Swift

Taaakže, Katelin hrávala futbal na škole, neskôr prešla k modelingu (vieme, ani nám sa to nehcelo veriť!). No a aby ste boli v oblasti športu stále dobre informovaní, prikladáme dve fotky.



  Heather Mitts


Heather Mitts pochádza z USA a posledne hrala za klub Atlanta Beat. V najcennejšom drese odohrala úctyhodných 126 zápasov. Vďaka svojmu vzhľadu sa stala Najkrajšou športovkyňou podľa ESPN.com, vyhrala taktiež anketu o najkrajšiu hráčku v Playboyi, objavila sa v Sports Illustrated Swimsuit čísle a tak ďalej, a tak ďalej.



A takto nejako Heather trénuje.



  Kaylyn Kyle

Kaylyn, mimo toho, že vyzerá neskutočne dobre, hráva za Vancouver Whitecaps FC. Je taktiež dlohoročnou oporou kanadského národného výberu.



A kráte interview. Pre tých, ktorí nevedia dobre anglicky, v podstate hovorí, že nás ma všetkých rada, že vyzerá super, a má nás rada, a futbal je super a, že každému posiela velikánsku pusu.



  Milene Domingues

Milene pochádza z Brazílie a nedávno ukončila svoju bohatú futbalovú kariéru (počas ktorej nastrieľala 103 gólov!). Teraz sa venuje modelingu. Z ďalších zaujímavosti vyberáme to, že bola najdrahšou hráčkou v španielskej lige (stála cez 200 000 libier) a drží svetový rekord v robení “koníčekov” – a teraz sa podržte – spravila ich 55 187 a celé jej to trvalo viac než 9 hodín! A keďže je to o 55 181 koníčekov viac než náš redakčný rekord, neostáva len dodať - rešpekt!



  ♥ Alex Morgan ♥


Každý máme svoju platonickú lásku, preto by sme vám chceli predtaviť tú našu. Alex hráva za Seattle Sounders Woman (podobne ako Hope Solo, takže už poznáte aj náš najobľúbenejší futbalový tím), ozajstným žolíkom je však v drese reprezentácie USA – v 43 zápasoch nastrieľala neuveriteľných 29 gólov! Z ďalších zaujímavosti uvedieme napríklad to, že fandí FC Barcelone a objavila sa v Sports Illustrated Swimsuit čísle.



Taktiež sme nezabudli na video. Mimochodom, ten posledný gól – proste Alex ♥



  Selina Wagner

Takže kto dokázal prekonať Alex Morgan a prečo? Dovoľte, nech vás zoznámime so Selinou Wagner, hráčkou VfL Wolfsburg a reprezentantkou Nemecka. Zaujímavým faktom o Seline je (mimo toho, že kvôli jej výzoru muži odpadávajú a ženy si trhajú vlasy) informácia, ktorá zmenila už mnoho ľudských životov, a teda, že Selina nafotila veľmi vydarené obrázky pre nemecké vydanie časopisu Playboy.



Samozrejme, tu je video.



  Laisa Andrioli

Zostavovať rebríček najkrajších futbalistiek nie je med lízať. Po dlhom hľadaní, trápení, zoraďovaní a hádkach s kolegami v redakcii to môžeme len a len potvrdiť. No keď zadáte do googla meno futbalistky a na prvej strane vám vyhodí odkazdy s kľúčovými slovami “nude”, “hot sexy scene” a podobne, v kútiku duše viete, že to, čo robíte je správna vec. Takže kým sa zas a znova odoberiete na google, len doplníme, že Laisa Andrioli je futbalistka z Brazílie a túto krajinu vo futbale taktiež reprezentuje.



A taktiež prikladáme náhodné video z youtube.



BONUS

Na záver sme si pre vás, ako už tradične, pripravili bonus. Takže tu jeden z dôvodov, prečo sa oplatí chodiť na zápasy ženského futbalu. Náš like v tomto prípade putuje Josefine Oqvist za to, že ide príkladom všetkým spoluhráčkam. Len tak ďalej!

Odporúčané články