Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 17. kola extraligy B. Bystrica - Žilina (4:3 pp)

utorok, 29. október 2013 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 17. kola extraligy B. Bystrica - Žilina (4:3 pp)

Vladimír Országh, tréner B. Bystrice: "Žilina sa na nás výborne pripravila a my sme urobili veľa hrubých chýb. Možno ani za desať zápasov sme toľkokrát neprepadli ako teraz. Snažili sme sa hrať aktívne, no Žilina nás neustále napádala. Hrala veľmi dobre, nepúšťala nás do tlaku, nakoniec sme boli šťastnejší my, no aj to patrí k hokeju."

Jan Neliba, kouč Žiliny: "Vedeli sme, že Banská Bystrica je v laufe a hrá dobre. Pred zápasom by som bol vďačný aj za bod, no mali sme tri samostatné nájazdy, a preto nemôžem byť spokojný. V predĺžení sa žiadalo streliť gól od Buca, bola to obrovská šanca, no rozhodol Mišo Hudec šťastnou ranou. Inak to bolo vyrovnané stretnutie, my sme museli predovšetkým zaktívniť hru, keď sme prehrávali. Neviem, prečo si rozhodca pri jednej spornej situácii nepomohol videozaznámom, načo potom slúžia technické vymoženosti. Tvrdil, že gól to nebol, no Tomas hovoril opak, aj o Bucovom filmovaní a jeho vylúčení by som mohol hovoriť, to mi tiež nešlo do hlavy."

Michal Hudec, hráč zápasu, autor dvoch gólov a toho rozhodujúceho v predĺžení: "Asi to šlo od hokejky obrancu, nepredpokladám, že by som strelil taký vinkeľ, aspoň že sme vyhrali v predĺžení. Zo šancí som bol trochu aj frustrovaný, no vyhrávali sme, čo bolo pozitívne. Môj prvý gól v úvode prepadol do bránky, ďalší nám zachránil aspoň dva body. Trochu mrzí, že sme nebodovali naplno, treba však uznať, že Žilina hrala dobre, miestami nás zatlačila, mala šance, po výmene plexiskla sme možno v nútenej prestávke vytvrdli, aj chyby sa množili."