Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 25. kola extraligy Bystrica - Skalica (8:4)

štvrtok, 20. november 2014 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 25. kola extraligy Bystrica - Skalica (8:4)

Miroslav Chudý, tréner B. Bystrice: "Bol to z našej strany dobrý výkon, od začiatku sme hrali čo sme chceli a čo sme si zaumienili, rozhodnúť zápas čo najrýchlejšie. Náskok nás upokojil, aj keď sme začali trochu špekulovať. V tretej tretine sme už mali nahraté, mrzí benevolentnosť v závere. Inak s 8-mi strelenými gólmi môžeme byť naozaj spokojní."

Štefan Mega, tréner Skalice: "Žiaľ, rovnaká taktika ako proti Košiciam, s pozornou obranou, sa nám nepodarila zopakovať. Hráčov sme upozorňovali, že domáci budú od modrej nahadzovať puky so snahou natlačiť ich do bránky, čo sa potvrdilo a bolo rýchlo po zápase. Pozitívom bolo, že prvý útok strelil tri góly a pevne verím, že sa ešte rozstrieľame a uhráme v ďalších zápasoch lepšie výsledky. Domáci boli lepší v každej hernej činnosti a úplne zaslúžene zvíťazili. K Školiakovi potrebujeme hráčov, ktorí chápu jeho hokejové myslenie, vrátil sa domov, je to pre nás posila a ja dúfam, že nám pomôže."

Petr Kafka, autor dvoch gólov B. Bystrice: "Chceli sme odčiniť predchádzajúce zápasy, súpera sme zatienili a divákov pobavili. Ja som mohol streliť aj tretí gól, no nejako mi to nepadalo. Skaličania síce vyhrali doma s Košicami, no my sme si z toho ťažkú hlavu nerobili."

René Školiak, útočník Skalice: "Prehrali sme, nenadviazali na víťazstvo s Košicami. Hrali sme zle, s množstvom individuálnych chýb. Domáci si s nami robili čo chceli, na to, aby sme vyhrávali nad takýmito mužstvami, nemáme kvalitu, ťažko sa nám udržuje systém v hre. Nezúfame však, zažil som aj horšie sezóny a som presvedčený, že máme na to skončiť v osmičke."